25 kilometer nord for Tromsø by ligger Skittenelv Camping i idyllisk nord-norsk natur. Med sine 20 hytter og plass til campingvogner, campingbiler og telt, kan Skittenelv by på det aller meste en turist kan ønske seg på disse breddegrader. Og det faktum at Skittenelv ligger der det ligger, bidrar til den unike opplevelsen av barsk natur, ville fjell og fantastisk, frisk luft i trygge omgivelser. Med flere aktiviteter og tilbud på og utenfor campingplassen, er en tur til Skittenelv absolutt noe å vurdere om turen legges i nærheten, og prisene er absolutt ikke noe å bli skremt av:

  • Bil/caravan: 310 kroner
  • Bobil: 310 kroner
  • Bil/telt: 310 kroner
  • MC/telt: 200 kroner
  • Telt: 200 kroner
  • Flere prisalternativer kan finnes på campingplassens hjemmeside…

Idyll i nord med gode fasiliteter

Skittenelv Camping kan tilby deg som besøkende det aller meste du vil forvente å finne på en campingplass, med mer. Her finner du et basseng varmet opp til behagelige 28 grader med en spennende vannsklie for store og små barn. Em veldig fint område hvor foreldre kan nyte solen samtidig som et årvåkent øye kan holdes over barna som leker i vannet. I tillegg til dette, så er en sauna tilgjengelig for deg som ønsker å svette ut og rense porene godt som en flott avslutning på dagen. Om ikke bassenget tar hele dagen, så kan Skittenelv Camping også tilby en underholdende og utfordrende minigolfbane til sine besøkende.

  • Oppvarmet basseng med vannsklie
  • Stort område for solbading
  • Oppvarmet sauna for komplett avkobling
  • Minigolfbane

Natur og friluftsliv

Naturen rundt Skittenelv Camping innbyr til mange forskjellige friluftsaktiviteter. Det organiseres fisketurer i nærområdet rundt selve campingplassen, men om du ønsker å utforske fiskelykken, kombinert med vandring i fantastisk natur, er det gode muligheter for dette i området rundt. Terrengsykling, svømmeturer i friskt vann, snorkling i spennende undersjøisk fauna og spennende dyr- og fugleliv, er bare noe av det tiden kan bedrives med når du besøker Skittenelv. Alt av fangst kan grilles og nytes på campingplassens egen grillplass, og gjerne i godt selskap med likesinnede. Det er ikke mye du vil savne ved et besøk her, og minnene og inntrykkene vil du ta med deg resten av livet.

En løype for alle nivåer

I og rundt Skittenelv er det et mangfold av turløyper for både gående og syklende. Løypene som er tilgjengelige kan finnes i alle variasjoner, lengder og vanskelighetsgrader, men felles for de alle er at de leder deg inn i fantastisk natur, og gir en utsikt du sjelden har opplevd. Om du er en erfaren turgåer som er ute etter en utfordring, eller en nybegynner som ønsker å oppleve tilnærmet urørt natur, så er belønningen den samme. Når du står på et utsiktspunkt og ser utover området, suger i deg den friske luften og tar innover deg hva Skittenelv kan vise deg, da er det ingenting annet som eksisterer.

Kundeservice og kontakt

Skittenelv Camping er opptatt av å ta vare på deg som gjest, og kommunikasjon og tilbakemeldinger er viktig. De kommuniserer ofte gjennom sin egen side på Facebook, hvor blant annet åpningstider på bassenget og andre fasiliteter legges ut. Her vil du også kunne få oppdaterte værutsikter, opplysning om arrangementer som går av stabelen i nærområdet og annen relevant informasjon fra campingplassen. Alle kunder kan legge igjen tilbakemelding, stille spørsmål eller bare kommunisere med de ansatte på Skittenelv Camping. På hjemmesiden deres finnes også ytterligere kontaktinformasjon samt et skjema for booking som gjør bestilling av opphold for deg enkelt og greit.

Mer enn en campingplass

I idyllisk og storslått natur kan de fleste føle seg liten og utsatt, men på Skittenelv Camping kan du føle deg trygg og ivaretatt. Med sine fasiliteter og bekvemmeligheter er det en plass for avkobling og moro, mens omgivelsene innbyr til ettertanke og innsikt. For trim eller rekreasjon er områdene rundt campingplassen perfekt for alle tenkbare nivåer, om det være seg fiske, fjellvandring, svømming eller båtturer. Skittenelv Camping og området rundt kan tilby noe for alle, og om oppholdet varer noen dager kan en tur inn til Tromsø, Nordens Paris, kanskje friste. I Skittenelv finner du alt du kan ønske deg – og litt til!