Oderelv Camping er en campingplass som holder til i Troms, nærmere bestemt Skibotn i Storfjord kommune. En av de store salgsgrunnene til Oderelv Camping er det faktum at de har enormt lite nedbør. Dette er blant stedene i Norge med minst snø og regn. Derfor er du nesten garantert fint vær om du drar dit på en liten ferie! Dette er også en campingplass som har kvalitetsstempel på alle de tingene du trenger til camping. Nemlig godt renhold, sikkerhet og god stemning. Hva mer kan du ønske deg av en campingplass? Oderelv Camping har til og med dette å skryte av:

  • Valgt ut som topp-campingsted av Norsk Bobil Forbund
  • Kvalifisert med 4 stjerner!
  • Idylliske omgivelser

Tilbud ved Oderelv Camping

Tilbudet ved Oderelv Camping er bredt. Her kan du campe hele året, enten det er med campingvogn, bobil eller telt. En av grunnene til at Oderelv Camping har 4 stjerner, er at de tilbyr strøm, kabel-TV og internett som en del av sitt campingtilbud. I tillegg har alle vannposter med rent og godt drikkevann. Dette gjør at du får den beste komforten når du er på ferie. Hvis du sover i telt kan du få tilgang på gjestekjøkken, med god funksjonalitet grunnet oppvaskmaskiner, komfyrer og mikrobølgeovner. Kjøkkenet har også en rekke spiseplasser som gjør at opplevelsen blir komplett. Oderelv Camping tilbyr også:

  • Tømming av caravan-toaletter og septiktank
  • Vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel
  • Dusj og sauna

Priser

Prisene på Oderelv Camping kommer an på hvordan du camper, og om det er med bobil, campingvogn eller telt. Det kommer også an på om du har en fast plass eller om du besøker campingplassen som turist. Noe som også vil variere i forhold til pris, er når på året du besøker campingplassen. Det er billigere på vinteren enn det er på sommeren. Du kan også leie hytter på Oderelv Camping, og disse har priser i forhold til antall sengeplasser som tilbys. Full oversikt over alle de ulike prisene kan du finne på Oderelv Camping sine hjemmesider. Prisene er meget gunstige.

Hva kan du finne på ved Oderelv Camping?

Avhengig av når du besøker Oderelv Camping, vil det være ulike ting du kan gjøre. Du kan besøke det lokale gatekjøkkenet som serverer deilig mat, eller kanskje du skal ta deg en tur i kiosken? På Oderelv Camping finnes det en rekke lekeplasser, og du kan også spille minigolf eller benytte deg av solariet. Internett er også tilgjengelig hvis været uheldigvis skulle være dårlig. Det finnes også en rekke turstier og badeplasser i nærområdet hvis du føler for en dukkert og litt frisk luft. Informasjon om dette kan du finne på Oderelv Camping sine nettsider eller i resepsjonen på selve campingplassen.

Storfjord kommune

Oderelv Camping ligger i Storfjord kommune, så før du tar deg turen til campingplassen kan det lønne seg å sjekke om det er noe spesielt som skjer i denne kommunen. Enten det er naturopplevelser, konserter eller kirker du vil se, har Storfjord det aller meste. Selve kommunen er også rik på samekultur, noe som alltid er spennende å lære om. Det finnes en rekke offentlige arrangementer som du kan delta på, spesielt om sommeren. Oderelv Camping tilbyr helårscamping, så om du faller for Storfjord kommune er det bare å komme igjen sommer som vinter. Dette er en flott plass å oppleve!

Oppsummering

Oderelv Camping er en 4-stjerners campingplass som ligger i Storfjord kommune i Troms. Her kan du nyte en rekke deilige naturopplevelser i en av Norges mest nedbørsfattige kommuner. Dette er et sted der du kan komme med campingbil, campingvogn, telt eller du kan leie ei hytte. Her er det mange muligheter! Det finnes spennende aktiviteter ved denne campingplassen året rundt, så det å ta en tur til Oderelv Camping er ikke noe du vil glemme med det første. Dette er en campingplass med gode priser, godt gatekjøkken, en spennende kiosk og tilgang på mange gode turstier og badeplasser. Hva mer kan du ønske deg?