Det å campe er en livsstil, enten det er i bobil, telt eller campingbil. Familier elsker det, par elsker det og noen camper helt aleine. De ulike måtene å campe på gir deg også ulikt utgangspunkt for hva du kan gjøre i Troms, men det finnes garantert noe for alles lyster. Du kan fiske, gå på tur, bade og se på et rikt dyre- og fugleliv. Det er kanskje best å reise på camping i Troms på sommeren, men fylket er også nydelig på både høsten og vinteren. Det finnes en rekke ting å finne på i Troms:

  • Øyhopping
  • Naturopplevelser uten like
  • Fantastisk strandliv

Sommerferie i Troms

De fleste som har barn vet hvor dyrt det kan være å dra til eksotiske land på sommerferie, men det å dra på ferie trenger ikke å koste skjorta. Da er Troms et utrolig alternativ som ikke mange tenker på. Lei deg en bobil, dra fram foreldrene dine sin gamle campingvogn eller invester i et telt og kom deg ut på tur. Dette vil spare mer penger enn du i utgangspunktet tror. Ikke bare får du sett mer av Norges land, men kontoen din holder seg rimelig stabil. Dette er bare én av mange grunner til å campe i Troms, og her kommer flere:

  • Naturopplevelsene kommer på rekke og rad
  • Du får lært mer om ditt eget lands geografi og befolkning

Vinterferie i Troms

Det mange ikke tenker på, er hvor nydelig Troms er om vinteren. Om du har muligheten bør du også besøke dette nydelige fylket om vinteren. Det får deg til å sette pris på hvor herlig sommeren er, samtidig som du får en stor sjanse til å se nordlys. Det å oppleve midnattssola på sommeren, for å så oppleve mørketiden på vinteren vil få deg til å bli helt rørt. Det er fantastisk hvor mange naturfenomen som kan sees i Nord-Norge. Dette er noen av grunnene til at å feriere i Troms er blitt mer og mer populært de siste årene.

Hvorfor ikke reise mer i eget land?

Det som er viktig å forstå er at Norge er et land med rik kultur. Sørlandet er helt forskjellig fra Nord-Norge, og det å reise rundt og bli kjent med sitt eget land er noe alle bør gjøre. Det er også miljøaspektet av det – det er rett og slett bedre for miljøet om du drar på ferie her enn til for eksempel Australia. Så hvorfor ikke spare penger, men også spare miljøet for forurensing? Troms er et fylke som trenger mer oppmerksomhet, et fylke som fortjener turisme og et fylke som er ypperlig for alle naturentusiaster, reiseglade og badeløver.

Campingplasser i Troms

Det finnes en rekke campingplasser i Troms, og du kommer til å finne en som passer for deg. Enten om du vil sove i hytte, har med egen campingvogn, kjører dit i bobil eller har telt. Du bestemmer selv hvordan du vil komme deg dit, men campingplassene har lagt til rette for at du, uansett boplaner, har et sted å være. Det kan selvsagt lønne seg å booke på forhånd, da dette ofte er billigere. Mulighetene for å campe i Troms gjør dette fylket til et paradis for barnefamilier. Selv om det kan ta litt lang tid å kjøre dit, vil du få mye igjen for det.

Oppsummering

Det finnes utallige grunner til at du bør dra på ferie og campe i Troms. Det finnes en rekke campingplasser, så det er lett å komme seg fra sted til sted. Disse campingplassene er velutstyrte og moderne, så du trenger ikke å bekymre deg over dårlig internett eller dårlig tilgang på vaskemaskiner. I Troms får du alt du trenger. Naturopplevelsene er så mange at det ikke engang nytter å skrive en liste. Troms er et fylke som du kommer til å bli utrolig glad i, om du bare tar deg tiden til å besøke det. Her står campingplassene på rekke og rad og venter på deg.