Senja er Norges nest største øy, og svært kjent for sin vakre natur. Med over 1 500 kvadratkilometer og under åtte tusen innbyggere byr Senja på ren luft og stillhet. Senja er et friskt vindpust i en ellers travel hverdag. Den vestlige delen av øya preges av alpint landskap med Roaldsvatnet som et godt eksempel. Det er ikke en lang vei dit fra Skatvik Camping med sin beliggenhet sør på øya. Også vest på øya ligger den vakre Ånderdalen Nasjonalpark. Med sine bratte fjell som stuper ned i havet, byr Senja på spektakulære syn, og alt dette finner du et steinkast unna campingen.

  • Skatvik Camping har en utmerket beliggenhet
  • Kort reisetid til Ånderdalen Nasjonalpark og Roaldsvatnet

Mer å by på enn bare fjellturer

Skatvik Camping byr på mange flotte fjellturer. Den nærmeste fjellturen kan du ta på Skatvikfjellet, rett utenfor campingområdet. Kanskje vil du avslutte turen med litt svømming i havet? Campingen har mange kilometer lange badestrender spredt utover. Mulighetene for å bevege seg i naturen er endeløse i Senja, enten du liker å vandre, klatre, fiske, padle eller dykke. Det er aktiviteter for alle og enhver her! Ta med fiskestangen og se om du får sei, torsk, hyse eller kveite på kroken! Har du planlagt å besøke Skatvik Camping på vinteren, kan du like fint stå på ski i umiddelbar nærhet!

  • Hytter med og uten bad, bobil- og campingvognplasser med tømming
  • Servicebygg, kiosk, lekeplass, båtutleie og fiskeutleie
  • Turløyper, strand, fisking, padling, klatring og dykking

En barnevennlig campingplass

Er du på ferie eller helgetur? Skatvik Camping en et perfekt feriested for barnefamilier. Campingen har store arealer for de som er glad i å løpe og leke ute i naturen. I tillegg til en velutstyrt og fin lekeplass til de minste, kan du leie båt på selve campingen. Nyt en idyllisk dagstur sammen på havet, enten du tar med familien, vennene eller kjæresten! Ønsker du derimot å tilbringe dagen på campingområdet, har du gratis trådløst internett og en kiosk. Slapp av mens du leser en bok eller surfer på nettet i vakre og avslappende omgivelser. Mer idyllisk blir det ikke!

Fasiliteter

Skatvik Camping har seks hytter med dusj og minikjøkken der du har koke- og vaskemuligheter, samt tilgang til varmt vann. En av hyttene er også tilpasset funksjonshemmede. Er du på utkikk etter noe litt enklere, har campingen syv enkle, rimelige hytter uten bad. Matlaging og dusjing finner sted i servicebygget som er utstyrt med kjøkken, dusj og WC. En grillhytte for gjester ligger dessuten en ti minutters biltur unna. Firbente familiemedlemmer kan gjerne overnatte på Skatvik Camping og er hjertelig velkomne! Har du med egen bobil? På Skatvik Camping har du bobil- og campingvognplasser med strøm og tømming av toalett.

Sykling på Senja

Sykling er en fin aktivitet for folk i alle aldre, og passer derfor for familier med og uten barn. Det er mange fine sykkelstier i nærheten av Skatvik Camping. Øyas ytterside byr på dramatiske fjell, og opp- og nedoverbakker. Leter du etter rolige åser, sakteflytende elver og fossende bekker finner du disse på Senjas innerside. Dette er nok den sørøstlige siden som egner seg best til sykling – fra Skrolsvik lengst sør til Lysnes i nord. Med lite stein og masse stier med myk skogbunn, er dette området perfekt for de minste i familien. Det er heller ikke like stupbratt som yttersiden.

Vinteraktiviteter i nærheten av campingen

Skal du besøke Senja på vinteren er det ikke mangel på ting å gjøre da heller. Ta deg en tur til Fyrløkta, som står ytterst på svabergene med perfekt utsikt til nordlysene. Om du kjører fylkesvei 86 nordover mot Hamn, kan du være med på hundesledetur! Ivrige huskyer tar deg på tur i villmarka for en magisk vinteropplevelse. Turen varer i cirka 45 minutter og inkluderer et lett varmt måltid, vinterklær og varm drikke. Fra Hamn kan du kjøre tilbake til campingen via den nasjonale turistveien, ofte omtalt som en av Norges vakreste veier, og som er ideell til naturfotografering.