Tromsø Lodge & Camping reklamerer med at de har nærhet til både vakker natur og yrende byliv. Med andre ord, et perfekt sted for deg som er glad i en kombinasjon av natur og kultur. Som gjest på campingplassen er du omgitt av stille idyll og flotte fjell, men det tar bare fem minutter med bil inn til Tromsø sentrum, eller en halvtime for deg som fortrekker å gå. De holder dessuten åpent hele året slik at alle som reiser til Nord-Norge for de fantastiske skiforholdene kan overnatte komfortabelt i en av de 57 hyttene de tilbyr. Hyttene kommer i tre ulike kategorier.

  • Nærhet til natur og byliv
  • Åpent hele året
  • 57 hytter i tre ulike kategorier

Flotte fasiliteter og spennende tilbud

Tromsø Lodge & Camping tilbyr overnattingsplasser og aktiviteter for de aller fleste behov. Blant hyttene finner du både luksuriøse alternativer og sjarmerende småhytter. Wi-Fi, gratis parkering og utvask er inkludert i prisen uansett hvilket alternativ du velger. Det er selvsagt også mange parkeringsmuligheter for deg med telt eller campingvogn. Når du først har valgt dette stedet anbefales det også å benytte de gode aktivitetstilbudene. Campingplassen samarbeider tett med flere operatører i Tromsø som tilbyr alt fra nordlyssafari til breklatring. Du velger helt selv om det er en actionfylt ferie eller rolig avslapping i koselig innemiljø du er ute etter.

  • Hytter for alle behov
  • Flere gode aktivitetstilbud

Hytter med eget bad og kjøkken

Deluxe-hyttene er som en moderne leilighet, og passer for deg som liker å ha det komfortabelt. De passer bra for en familie. Her får du god plass, balkong, eget bad, velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og to soverom med fire senger. Superior-hyttene er litt mindre med sengeplass til to personer, men tilbyr mye av den samme komforten, inkludert kjøkken og bad. Her vil et par på romantisk ferie kunne trives. Og dersom dere er fire som velger dette alternativet, er det enkelt å slå ut sovesofaen i stuen. Deluxe og Superior -hyttene har i tillegg store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys.

Tradisjonsrik hyttetur for vennegjengen

De tradisjonelle hyttene er de eldste på campingen. Er du av typen som mener at en ordentlig hytte skal være litt enkel og ikke ligne på en moderne bolig så er dette hyttene for deg. Det er først og fremt sjarmen og størrelsen som skiller disse hyttene fra de andre modellene, når det kommer til fasiliteter har de fremdeles mye å by på. Inkludert bad og kjøkken. De har to soverom med køyesenger, så her kan dere fint være fire personer, med mulighet for oppredning til en femte. Fine hytter for en vennegjeng som vil bruke mer av budsjettet på kule opplevelser.

Et eldorado for den friluftsinteresserte

For den aktive gjesten er det nok av spennende og morsomme aktiviteter å bli med på. Tromsø er et eldorado for deg som er glad i friluftsliv, og den arktiske naturen er noe som bare må oppleves. Her kan du faktisk bli «høy på frisk luft» sies det. Fra den lune basen hos Tromsø Lodge & Camping kan du blant annet dra på sledekjøring med hund eller reinsdyr, snøscooterkjøring eller hvalsafari om vinteren. Om sommeren er det fjelltur i Lyngsalpene, kajakktur i midnattssol eller sjøfuglsafari som gjelder. Campingplassen samarbeider med alle aktørene og kan ordne alt det praktiske med bookingen for deg, uansett hva du velger.

Mørketid og midnattssol

Som om ikke dette var nok er det muligheter for å leie kurs – og selskapslokaler. I Tromsdalen står TUIL Arena tilgjengelig, og campingplassen er behjelpelig med planlegging og tilrettelegging etter dine behov. Tromsø Lodge & Camping er virkelig et allsidig og bra overnattingsalternativ for alle grupper, enten det er bedriften som skal holde kursvirksomhet, vennegjengen som kommer for å oppsøke uteliv og fartsfylte opplevelser, eller familien som søker fredfylte stunder i naturen kombinert med gode restaurantmiddager i Tromsø sentrum. Her varer sesongen gjennom mørketid og midnattssol, og det er så mange hytter å velge mellom at det er gode sjanser for at en av dem har ledig plass til akkurat deg.